Werkzoekenden

Is een account aanmaken op Oonna.nl gratis?

Ja, een account aanmaken op Oonna.nl is gratis. Een account maak je aan bij 'gratis inschrijven'.

Kan ik mijn gegevens van mijn account wijzigen?

Ja, dat kan. Wanneer je een account aanmaakt op Oonna.nl ontvang je een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je inloggen en je account aanpassen.

Hoe kan ik reageren op een vacature?

Reageren op een vacature is gemakkelijk en snel. Bij elke vacature zie je rechts bovenin de ‘apply’ knop. Vul hier je gegevens en motivatie in. En, vergeet je CV niet te uploaden. Succes!

Hoe weet ik of mijn sollicitatie juist is aangekomen?

Zodra je een sollicitatie hebt verstuurd, ontvang je van Oonna een bevestiging. Je kunt er dan dus vanuit gaan dat je sollicitatie bij de juiste persoon terecht is gekomen. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met het bedrijf.

 Werkgevers

Hoe plaats ik een vacature op Oonna.nl?

Wanneer je een vacature wilt plaatsen op Oonna.nl ga je naar ‘vacature plaatsen’. Hier kun je gemakkelijk de gegevens invullen die nodig zijn voor de vacature.

Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van een vacature op Oonna.nl?

Het plaatsen van een stage op Oonna.nl is gratis. Aan het plaatsen van een vacature zijn wel kosten verbonden. Een overzicht van de kosten vind je hier.

Zit ik vast aan een abonnement bij Oonna.nl?

Nee hoor, je betaalt eenmalig voor het plaatsen van een vacature. Wanneer de vacature is verlopen worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Indien je een nieuwe vacature wenst te plaatsen, of de bestaande vacature wilt verlengen, ontvang je opnieuw een factuur.

Hoe lang blijft mijn vacature online staan?

Dit is afhankelijk van het pakket dat je hebt afgenomen. Een stageplek en een standaard vacatureplaatsing blijven 30 dagen staan en een vacatureplaatsing Plus 60 dagen.

Kan ik mijn vacature verlengen?

Ja dat is mogelijk. Je kunt deze het beste weer opnieuw aanmelden. Zo staat je vacature weer bovenaan en kies je het pakket dat bij de vacature past.

Kan ik op factuur een vacature plaatsen?

Ja, dat is mogelijk. Na het plaatsen van de vacature ontvang je van ons een factuur. De factuur dient je binnen 7 dagen te betalen. Na plaatsen van een vacature staat deze direct online.

Kan ik achteraf wijzigingen doorvoeren bij een geplaatste vacature?

Ja, dat is mogelijk. Bij het plaatsen van een vacature maak je een account aan. Na aanmelding ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord in je inbox. Met deze gegevens kun je weer inloggen op oonna.nl en zo gemakkelijk wijzigingen doorvoeren.