Oonna is het online platform voor MBO, HBO, WO stages en banen in de fashion & lifestyle.

Maar wie is Oonna? Oonna is een fashionable woman begin 30 met een prachtig CV waar iedereen jaloers op is. Niet alleen haar CV is prachtig maar ook is Oonna een prachtige, krachtige vrouw waar menig zijn hoofd voor omdraait en vrouwen tegenop kijken. Oonna is zo’n typische vrouw who has it al! En Oonna helpt je graag aan een nieuwe baan via dit online platform.

Omdat Oonna zelf altijd als recruiter voor te gekke bedrijven heeft gewerkt, en zo haar netwerk heeft opgebouwd, helpt ze jou graag een handje bij het vinden van een te gekke job of stage in de fashion of lifestyle op MBO, HBO & WO niveau. Naast het feit dat Oonna een workaholic is houdt ze van verre reizen, fashion, heerlijk (gezond!) eten en fotograferen. De juiste balans tussen werk en privé is waar Oonna blij van wordt. En dat straalt ze uit! Oonna is een tikkeltje perfectionistisch en alles wat ze doet, doet ze voor de volle 100%! Met haar ervaring helpt ze je niet alleen aan een te gekke baan maar hoort ze graag ook van je hoe het op je nieuwe werk gaat! Hoe was je eerste werkdag? Met voor leuke evenementen ben je bezig? Front row bij de Amsterdam Fashion Week? Mag je aan de slag voor een te gek merk? Laat het weten via #hioonna.

Hoe werkt het?

Ben jij op zoek naar een baan? Registreren op Oonna.nl is geheel gratis. Wanneer je een account hebt kun je gemakkelijk op alle vacatures reageren. Direct schrijven? Maak hier je profiel aan.