NEWS: Oonna, de complete vacaturesite voor fashion en lifestyle

Ze struint dagelijks het internet af voor vacatures en stages in de fashion en lifestyle. Werkzoekenden kunnen zich gratis bij haar inschrijven en ze biedt bedrijven de mogelijkheid zich te presenteren via een video. Ze is begin 30, heeft een prachtig CV, houdt van fashion en lifestyle, reizen en koken. Wie zij is? Zij is Oonna!

Op 17 november 2014 lanceerde Oonna haar unieke vacaturesite www.oonna.nl. Na jaren als recruiter te hebben gewerkt voor grote merken, zag Oonna precies waar de behoefte lag: een complete vacaturesite voor banen en stages in de fashion en lifestyle. En met compleet bedoelt Oonna ruim aandacht voor gedetailleerde bedrijfsprofielen, ervaringen en belevenissen van kandidaten en natuurlijk een plek waar Oonna zelf blogt over haar jarenlange ervaring in de branche en haar kennis deelt.

Oonna is zeer gedetailleerd

Wie een willekeurige vacature bekijkt op Oonna.nl, valt meteen op hoe gedetailleerd deze is: een uitgebreide beschrijving van de organisatie, een verwijzing naar de website en alle sociale media waarop het bedrijf actief is. En de site heeft meer opvallende functionaliteiten. Zo kunnen vacatures gezocht worden op fulltime, parttime of stageplaats, óf op locatie via Google Maps. Kandidaten krijgen via streetview ook direct een indruk van hun eventueel toekomstige werkplek. Haar blog gebruikt Oonna voor leuke weetjes (Flirten op het werk?!), haar eigen belevenissen en voor belangrijke zakelijke onderwerpen (Wat is de NVP sollicitatiecode?).

Oonna biedt videovacatures

De vacatures op Oonna.nl variëren van online marketeer bij V&D en product specialist Beauty & Personal Care bij Bol.com, tot een stage als redactieassistent bij Beau Monde en assistent filiaalleider bij Jambelle. Nu nog in woord maar binnenkort ook in beeld. Want als enige in de branche biedt Oonna, via een zakelijke partner, bedrijven de mogelijkheid hun vacatures te presenteren in een video. Oonna laat de filmpjes speciaal en binnen 24 uur maken voor een vaste, voordelige prijs. Het grote voordeel van een videovacature is de mogelijkheid beelden te laten zien van het bedrijf, de mensen en het product. En, met begeleidende muziek wordt meteen de juiste sfeer gecreëerd.

Een bezoek aan Oonna is een belevenis

En daar gaat het Oonna om: kandidaten voldoende informatie geven om een juiste keuze te maken. Zij kunnen op Oonna.nl alvast beleven hoe het is om bij een bepaalde organisatie te werken of voor een specifiek merk aan de slag te gaan. Voor bedrijven is dit ook meteen de meerwaarde van Oonna. Zij weten zeker dat kandidaten die via Oonna solliciteren, dit met volle overtuiging doen.

Wie is Oonna?

Maar wie is Oonna? Dat blijft (voorlopig) een van de bestbewaarde geheimen van dit moment. Want zoals Oonna zelf zegt: “Het gaat niet om mij, maar om wat ik te bieden heb. Voor kandidaten is een bezoek aan Oonna.nl alsof we samen een latte macchiato drinken terwijl we op zoek gaan naar de perfecte job in fashion en lifestyle. En ik wijs terloops op de financiële aspecten. Voor bedrijven is het alsof ze praten met hun eigen HR manager. Ik weet wat zij zoeken en waar we de perfecte kandidaat vinden.”

 

Geef een reactie